Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Vi hade storslagna planer för denna Skärtorsdag. Vi skulle byta däck på bilen, storhandla mat, baka och gymma på SATS.. Hmm, vi har bara hunnit med att handla (?!) =D
Vet inte riktigt var dagen tog vägen men det var inte nådigt med folk på Maxi och Coop. Hittade dock både billig oxfilé och fläskfilé!!
...så det blev en kantarelldoftande fläskfilé till middag. GOTT!
Nu skall det bakas!



4 pers
400 g fläskfiléer

2 dl crème fraiche

1,5 msk Touch of Taste Kantarellfond

10 st körsbärstomater

½ msk timjan, grovhackad

50 gram kantareller, konserverade eller frysta


Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor. Krydda med salt o peppar,
stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.

Slå över crème fraiche, timjan och kantarellfond, rör om och låt småkoka i några minuter. Lägg i körsbärstomaterna (delade på hälften) precis innan servering. Vi hade fullkornsris och en avokado-gurksallad till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggtoppen.se Matbloggstoppen
RSS 2.0