Thaisoppa
Till varmrätt lagade Elvan till en matig och mycket god Thaisoppa.
Den gick snabbt och enkelt att laga så det här borde ni testa! Soppan är stark i sig så det behövdes inga kryddor. Gott med vitlöksbröd till.
4 portioner
2 pkt Spicy Thai soppa från Kelda
1-2 kycklingfiléer
1 röd paprika
1 zucchini
1 purjolök
8 champinjoner
ev. 2 portioner jasminris
creme fraiche
Skär paprikan och zucchinin i bitar. Skiva purjon och skär champijonerna i halva skivor. Sätt på riset.
Stek alla grönsaker snabbt i lite olja (de får inte bli mjuka). Skär under tiden kycklingen i ganska små bitar.
Lägg de klara grönsakerna åt sidan i en skål och stek sedan kycklingbitarna.
Koka upp soppan i en gryta och lägg i grönsaker och kycklingen. Låt koka upp och servera sen med en klick creme fraiche. Lägg gärna i lite ris i skålarna så blir det lite matigare.
Den gick snabbt och enkelt att laga så det här borde ni testa! Soppan är stark i sig så det behövdes inga kryddor. Gott med vitlöksbröd till.
Fick med halva sällskapet på bild...
4 portioner
2 pkt Spicy Thai soppa från Kelda
1-2 kycklingfiléer
1 röd paprika
1 zucchini
1 purjolök
8 champinjoner
ev. 2 portioner jasminris
creme fraiche
Skär paprikan och zucchinin i bitar. Skiva purjon och skär champijonerna i halva skivor. Sätt på riset.
Stek alla grönsaker snabbt i lite olja (de får inte bli mjuka). Skär under tiden kycklingen i ganska små bitar.
Lägg de klara grönsakerna åt sidan i en skål och stek sedan kycklingbitarna.
Koka upp soppan i en gryta och lägg i grönsaker och kycklingen. Låt koka upp och servera sen med en klick creme fraiche. Lägg gärna i lite ris i skålarna så blir det lite matigare.
Kommentarer
Trackback