Coleslaw och grillad Entrecote

Efter att spenderat dagen med att måla staketet i trädgården var det nu dags för middag! Vi hade massa entrecote i kylen så vi grillade på en varsin bit och fixade till lite coleslaw.
Vi testade ett annat recept nu som skiljde sig lite mot det som vi gjorde för någon månad sen, men vi har tyvärr svårt att bestämma oss för vilket som var godast. Detta tror vi? :)


500 g vitkål 
2-3 st morötter 
2 msk finhackad gul lök
0,5 dl lättmajonnäs 
1 dl gräddfil 
1 msk vit vinäger 
1 tsk dijonsenap 
0,5 tsk socker 
0,5 tsk salt  
svartpeppar från kvarn, nymalen


Strimla vitkålen fint. Skala och grovriv moroten, finhacka löken.

Blanda majonnäs med gräddfil och vinäger i en skål.
Smaksätt med senap, socker, salt och nymald svartpeppar.

Blanda ner grönsakerna. Låt stå och dra en stund före servering, gärna i kylskåpet över natten.


Kommentarer
Postat av: Chezsofia

Måla staket låter inte så kul (har provat nyligen och gör inte om det på ett tag) men maten verkar ju god. :-)

Jag har svarat på utmaningen. ;-)

2009-05-03 @ 20:16:58
URL: http://www.chezsofia.bloggsida.se
Postat av: Skogshuset

Coleslaw med dijon är min absoluta favvis! Håller också på att måla en massa så reserverna behöver fyllas på emellanåt och då gärna med grillat! Ser supersmarrigt ut!

2009-05-05 @ 20:43:19
URL: http://skogshuset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggtoppen.se Matbloggstoppen
RSS 2.0