Chokladmousse
Vi valde Marabou Mjölkchoklad idag, nästa gång ska vi nog testa med lite
After Eight i...
Det här blir helt sjukt gott och jag förstår inte att man köper pulver-mousse ibland för det här går minst lika snabbt.
2 port
50 g choklad
1 dl vispgrädde
1 äggula
hallon
(riven vit choklad)
Vispa grädden, den ska vara ganska lös. Smält chokladen i micro eller vattenbad. Vispa ner äggulan i chokladen och rör kraftigt. Blanda sen ner den tjocka chokladsmeten i grädden och vispa tills chokladen blandat sig med grädden. Häll upp i portionsskålar och ställ i kylen ca 1 timma. Recept Matplatsen
Gud så gott!
Ska testas :)
Gudars!! Give it to meee...
åh det där ser riktigt gott ut :)
åh det där ser riktigt gott ut :)
Gud så galet gott det ser ut :D
dotteremelie.blogg.se
Hemmalagad mousse är absolut godast!
Tycker fröken Dill
ska göra den nu :D:D:D:D:D:
Gillar om det du skrivit! Skojigt att se en del fina grejer och inte bara det generella sakerna som man kan läsa om varje dag. ;)
Vad gör jag om chokladen blir en gummiaktig klump när jag blandar i äggulan????