Chokladmousse

Det var inte helt fel med hemmagjord chokladmousse som avslutning på helgen!
Vi valde Marabou Mjölkchoklad idag, nästa gång ska vi nog testa med lite
After Eight i...
Det här blir helt sjukt gott och jag förstår inte att man köper pulver-mousse ibland för det här går minst lika snabbt.

2 port
50 g choklad
1 dl vispgrädde
1 äggula
hallon
(riven vit choklad)

Vispa grädden, den ska vara ganska lös. Smält chokladen i micro eller vattenbad. Vispa ner äggulan i chokladen och rör kraftigt. Blanda sen ner den tjocka chokladsmeten i grädden och vispa tills chokladen blandat sig med grädden. Häll upp i portionsskålar och ställ i kylen ca 1 timma. Recept Matplatsen


Kommentarer
Postat av: Frida

Gud så gott!

Ska testas :)

2009-11-15 @ 19:38:21
URL: http://snelponyhest.blogg.se/
Postat av: Malin

Gudars!! Give it to meee...

2009-11-18 @ 16:43:02
Postat av: Linda

åh det där ser riktigt gott ut :)

2009-11-18 @ 18:47:47
URL: http://lillyz.blogg.se/
Postat av: Linda

åh det där ser riktigt gott ut :)

2009-11-18 @ 18:47:59
URL: http://lillyz.blogg.se/
Postat av: Mollymus - bloggar från Uppsala

Gud så galet gott det ser ut :D

2009-11-19 @ 17:10:14
URL: http://mollymus.blogg.se/
Postat av: Anonym

dotteremelie.blogg.se

2009-11-20 @ 16:22:56
URL: http://dotteremelie.blogg.se/
Postat av: Fröken Dill

Hemmalagad mousse är absolut godast!

Tycker fröken Dill

2009-12-08 @ 13:39:25
URL: http://www.frkdill.blogspot.com
Postat av: ebba

ska göra den nu :D:D:D:D:D:

2010-01-21 @ 16:24:23
Postat av: Erika

Gillar om det du skrivit! Skojigt att se en del fina grejer och inte bara det generella sakerna som man kan läsa om varje dag. ;)

Postat av: Sanna

Vad gör jag om chokladen blir en gummiaktig klump när jag blandar i äggulan????

2010-11-10 @ 21:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggtoppen.se Matbloggstoppen
RSS 2.0