Fläskfilé Panaeng

Vi gillar curry i alla dess slag - grön, röd, gul.. men favoriten är nog ändå panaeng curry, har ni testat det?
Här är en snabb och god rätt om man inte orkar stå så länge i köket.
Med en färdig grytbas kommer man lindrigt undan... och det här blir faktiskt nästan lika gott som på thai-restaurangen!


1 st fläskfilé
1 burk Panaeng grytbas
1 burk kokosmjölk
ca 500 g valfria grönsaker

Koka riset. Skär fläskfilén i mindre bitar och stek i wokpanna. Lägg i grönsakerna och låt fräsa med en stund. Häll i grytbasen och kokosmjölken, koka upp. Servera med ris.


Kommentarer
Postat av: Sandy

Tjena! Vill du ha chansen att vinna ett armband från cocoo.se? Kolla in tävlingen i min blogg. http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.11157843. Ha det gott!

2009-08-15 @ 20:47:21
URL: http://metrobloggen.se/dillyvanilly
Postat av: S O P H I E

Mums nu vart jag ju hungrig =)))

2009-08-16 @ 16:01:53
URL: http://sophiegranqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggtoppen.se Matbloggstoppen
RSS 2.0