Kebabgryta

Idag testade vi äntligen Kebabgrytan som Jessica la upp på sin sida i vintras!
Det var lite skilda meningar här hemma men om man verkligen gillar kebab så kommer man tycka att detta är supergott :)


400 g kebabsplitt

2 lökar

5 stora färska skivade champinjoner
1 krossad vitlöksklyfta

3 dl matlagningsgrädde

1 burk krossade tomater
1 msk kebabkrydda

1 köttbuljongtärning

pepparkrydda

Fräs lök, vitlök, champinjoner i smör i en liten stekpanna. Stek kebabsplitt i en torr, stor stekpanna tills det fått fin färg. Tillsätt löken, champinjoner, krossade tomater, grädde, kryddor och buljongtärningen. Låt koka upp och låt puttra tills allt är genomvarmt, ca 10 minuter. Servera med fullkornsris.


Kommentarer
Postat av: Anna/Frostrosor

Ser riktigt mumsigt ut! Hoppas att ni får en toppen-midsommar!

2009-06-17 @ 22:04:06
URL: http://frostrosor.blogspot.com
Postat av: Emilies Skafferi

Det ser jättegott ut!

2009-06-18 @ 09:49:34
URL: http://emiliesskafferi.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag och min pojkvän skulle åka iväg och kika på den ikväll men det blev inte av tyvärr. Men det blir väl nåt framöver hoppas jag :)



Trevlig midsommar på dig med, och hoppas du får det riktigt bra! :)

2009-06-18 @ 19:32:15
URL: http://fridaaxelialindblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggtoppen.se Matbloggstoppen
RSS 2.0