Äppelpaj
Wohooo här kommer godis gott folk!
Vår äppelpaj i helgen blev knäckig, söt och alldeles underbar.
Serveras med MASSA vaniljsås...
Vår äppelpaj i helgen blev knäckig, söt och alldeles underbar.
Serveras med MASSA vaniljsås...
4-5 svenska, syrliga äpplen
225 g smör
2 dl strösocker
1,5 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
Smält smöret i en kastrull och blanda ner alla ingredienserna.
Skala och skiva äpplena. Lägg dem i en pajform och fördela smeten någorlunda jämt över. Grädda mitt i ugnen på 200 grader i ca 20-30 minuter.
Kommentarer
Postat av: tk
Byt ut hälften av mjölet mot havregryn, DÅ blir den knaprig och extra god...I promise! YUMMY
Postat av: Linn
Osch va gött det där såg ut!
Postat av: Anonym
Farmor Maj tycker att Camila är jätte duktig.
Trackback