Mimosasallad
Igår var det Påskafton! :-)
Allt var redan fixat och klart och vi skulle bara ta med oss en mimosasallad. Här kommer receptet på en snabb och enkel variant.

1 ½ dl gräddfil
3 msk lättmajonnäs
1 konservburk cocktailblandning (ca 400 g)
Låt sockerlagen i cocktailblandningen rinna av.
Rör ihop gräddfil och majonnäs. Tillsätt frukten. Servera.
(Om man vill kan man smaksätta med vinäger och senap)
Allt var redan fixat och klart och vi skulle bara ta med oss en mimosasallad. Här kommer receptet på en snabb och enkel variant.

1 ½ dl gräddfil
3 msk lättmajonnäs
1 konservburk cocktailblandning (ca 400 g)
Låt sockerlagen i cocktailblandningen rinna av.
Rör ihop gräddfil och majonnäs. Tillsätt frukten. Servera.
(Om man vill kan man smaksätta med vinäger och senap)
Kommentarer
Trackback