Tacokryddad Kycklinglasagne
Efter en skön promenad i Hagaparken lagade vi en annorlunda lasagne till middag. Den innehöll kyckling, grönsaker och tacokrydda, riktigt gott!
Hade kanske behövts lite mer vätska bara..
Nu är det helg!!
4 pers
500 g kycklingfilé
1 st gul lök
1 st broccolibukett
1 st röd paprika
1-2 påsar tacokryddmix
1 ½ dl vatten
2 dl lättcreme fraiche
200 g philadelphia light
2 dl mjölk
12 st lasagneplattor
100 g riven ost
olja
Skär kycklingen, paprika och lök i strimlor. Dela broccolin i små bitar.
Bryn kycklingen ihop med grönsakerna och lite olja. Tillsätt kryddmix och vatten.
Rör i creme fraiche, färskost och mjölk. Koka upp.
Varva lasagneplattor och kycklingröra i smord ugnsform. Strö över riven ost.
45 minuter i ugnen på 175 grader.
Hade kanske behövts lite mer vätska bara..
Nu är det helg!!
4 pers
500 g kycklingfilé
1 st gul lök
1 st broccolibukett
1 st röd paprika
1-2 påsar tacokryddmix
1 ½ dl vatten
2 dl lättcreme fraiche
200 g philadelphia light
2 dl mjölk
12 st lasagneplattor
100 g riven ost
olja
Skär kycklingen, paprika och lök i strimlor. Dela broccolin i små bitar.
Bryn kycklingen ihop med grönsakerna och lite olja. Tillsätt kryddmix och vatten.
Rör i creme fraiche, färskost och mjölk. Koka upp.
Varva lasagneplattor och kycklingröra i smord ugnsform. Strö över riven ost.
45 minuter i ugnen på 175 grader.
Kommentarer
Trackback