Grillade Hamburgare



4 stora eller 8 små hamburgare
Burgare
400 gram nötfärs
200 gram fläskfärs
3 msk vetemjöl
1 msk lökpulver
1,5 msk hickorykryddad grillmarinad
½ st gul lök
Dressing
3 msk bostongurka
3 msk ketchup
1 dl lättmajonnäs
3 msk senap
Riv löken fint. Blanda nöt- och fläskfärs med lök och hickorykryddad grillmarinad i en skål. Tillsätt vetemjölet som gör färsen klistrig och lite seg.
Salta och peppra med vitpeppar.
Forma åtta runda bollar som du plattar ut till centimetertjocka hamburgare.
Grilla hamburgarna ett par minuter per sida.
Servera i lätt grillade hamburgerbröd med dressing och valfria tillbehör.
Åh vad smarrigt det såg ut när blir man bjuden!!!
NÄR som HELST, det vet ni! ;)Puss!
såg ju knappt bränt ut =)
Det är så gott med hemgjorda hamburgare.
Man bakar brödet själv och gör hamburgarna själv.
Det behövs nästan ingenting annat än ett gott bröd och en riktigt god och saftig burgare till det :)
http://gotlandsbagaren.blogspot.se/2012/08/hamburgerbrod.html