Madelenes Pasta

För några veckor sedan åt vi middag hemma hos en kompis och pastan var så smarrig att vi var tvugna att testa den själva idag!



4 pers
3 kycklingfileér
2 vitlöksklyftor
1 gul lök alt 2 scharlottenlökar
1 röd lök
2 bitar färsk ingefära (1 bit skall vara lika stor som en vitlöksklyfta)
1 burk créme fraiche
1 pkt matlagningsgrädde
10-15 körsbärstomater

Skär kyckligen i bitar och stek i smör. Salta och peppra. 
Lägg över den färdigstekta kycklingen i en tillfällig skål.
Hacka löken och fräs i stekpannan. Använd vitlökspressen för att pressa ner vitlök och ingefära.
Lägg tillbaka kycklingen, häll i matlagningsgrädde, créme fraiche och låt puttra.
Skär körsbärstomaterna i 4 delar och låt dem puttra med 3-4 minuter. Klart!
Servera med tagliatelle eller spagetti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggtoppen.se Matbloggstoppen
RSS 2.0