Provencalsk Kyckling

4 kycklingfiléer
soya och olivolja för pensling av filéerna
citronpeppar
salt
Sås:
3 dl matlagningsgrädde
2 grönsaksbuljontärningar
2 msk provencalsk senap med röd pepparfrukt och vitlök
2 dl lätt creme fraiche
Sätt på potatisen. Skär kycklingfiléerna i mindre filébitar.
Pensla dem med soya och sedan olja, krydda med salt och citronpeppar.
Lägg i en smord ugnsform och stek i ugnen ca 25 min på 225 grader.
Blanda ihop alla ingredienser till såsen i en kastrull och koka upp.
Häll såsen i ugnsformen när kycklingen är klar och ställ in en stund i ugnen igen medans du pressar potatisen.
Servera med pressad potatis och grönsallad.
Måste säga mmmmh och tack igen för eran toppenblogg! :D gör mig och smaklökarna glada!
å vilka goda rätter ni lagar!! provencalsk senap låter jättegott- måste försöka få tag på sån!
åh så mysigt ni ser ut att ha de!
Provencalsk senap har jag aldrig testat, men det låter riktigt spännande.
Ha en toppenhelg!