Orientalisk Kycklinggratäng

4-6 pers
1 st grillad kyckling (eller 400 g kycklingfilé)
1 st hackad röd paprika
5-6 port ris
Sås:
1,5 dl Mango Chutney
3 dl matlagningsgrädde (4%)
2 dl lätt creme fraiche
3 msk chilisås
2 tsk curry
2 tsk paprikakrydda
(1 påse riven cheddar, för smak och färg)
1/2 dl kokosflingor
Koka riset och lägg i botten av en ugnsfast form. Dela kycklingen i små bitar och lägg över riset. Strö över paprikan. Blanda samman alla ingredienserna till såsen och häll den över formen. Strö över riven ost och kokosflingor.
Gratinera i 225 grader i 15-20 minuter. Servera med en god sallad.

MUMS.. detta recept ska verkligen testas här hemma.
Låter precis i vår smak...
Tack så jättemycké för detta..
Ha en underbar fortsättning på dagen.. // Kram Annelie
De där ska jag prova, såg riktigt gott ut!