Kantarellsås

Kantarellsåsen vi hade till fläskkarrén häromdagen går inte att beskriva med ord men gudomlig är väl en bit på vägen!



2 hg kantareller
1 liten gul lök
½ msk soya
spad från karrén
3 dl grädde
salt & vitpeppar
mjöl

Hacka löken och fräs den i en klick smör. Rensa kantarellerna, dela dem lite och lägg i dem i stekpannan.
Stek tills allt fått fin färg.
Häll i soya och grädde. Tillsätt lite mjöl om det behövs.
Smaka av med salt och vitpeppar.


Kommentarer
Postat av: besarta

bra blogg :D

2009-11-13 @ 17:29:19
URL: http://besartahoti.blogg.se/
Postat av: Alma

mums!!

2009-11-13 @ 22:58:51
URL: http://almiiza.blogg.se/
Postat av: tk

Oh, jag älskar kantareller men har inte prövat med grädde ännu. Ska göra det till oxfilen på lördag.

2009-11-14 @ 01:15:44
URL: http://tulins.blogg.se/
Postat av: lasselackar.com

Har ni varmluftsugn ? Tänker på tiderna i recepten, vill göra er fläskfile i ugn med creme fraiche, soja, sambal som Jag är Chefen har snackat upp.

2009-11-15 @ 16:19:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggtoppen.se Matbloggstoppen
RSS 2.0