Kantarellsås
Kantarellsåsen vi hade till fläskkarrén häromdagen går inte att beskriva med ord men gudomlig är väl en bit på vägen!
2 hg kantareller
1 liten gul lök
½ msk soya
spad från karrén
3 dl grädde
salt & vitpeppar
mjöl
Hacka löken och fräs den i en klick smör. Rensa kantarellerna, dela dem lite och lägg i dem i stekpannan.
Stek tills allt fått fin färg.
Häll i soya och grädde. Tillsätt lite mjöl om det behövs.
Smaka av med salt och vitpeppar.
Kommentarer
Postat av: besarta
bra blogg :D
Postat av: Alma
mums!!
Postat av: tk
Oh, jag älskar kantareller men har inte prövat med grädde ännu. Ska göra det till oxfilen på lördag.
Postat av: lasselackar.com
Har ni varmluftsugn ? Tänker på tiderna i recepten, vill göra er fläskfile i ugn med creme fraiche, soja, sambal som Jag är Chefen har snackat upp.
Trackback