Kycklingvingar

Idag ville sjuklingen (Camilla) bara ha soppa så vi passade på att laga till lite kycklingvingar till mig eftersom det inte riktigt faller henne i smaken! ;-) Till dem gjorde vi klyftpotatis och slängde ihop en röra på kesella och sweetchilisås. Supergott!


12 st kycklingvingar
2 msk soya
1/2 msk honung
1 vitlöksklyfta
1/2 tsk chilipeppar

Blanda ihop soya, honung och chilipeppar i en skål. Pressa i vitlöken. 
Lägg kycklingvingarna i en plastpåse, häll över marinaden, stäng påsen och blanda runt. Låt gärna vingarna ligga i marinaden i kylen över natten.
Lägg vingarna i en ugnsfast form och rosta dem i ugnen på 200 grader tills de är gyllene, ca 15 - 20 minuter.



Oooch klart vi ska lägga upp bilden på den smarriga
sparrissoppan från Kelda också! *blink* Smörgåsen med tomat,
purjolök, basilika & lite ost var ju trots allt jätte(god)fin...
In i ugnen några minuter - klart!



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggtoppen.se Matbloggstoppen
RSS 2.0