After Eight Päron

Mmm!! After Eight Päron var en het efterrätt på 70-talet.
Vi brukar göra den ibland när vi vi är sugna på nåt sött - snabbt.
Det tar max 10 minuter från att man börjar fixa efterrätten tills den är klar i ugnen! 




4 personer
8 päronhalvor (konserverade)
8 st bitar after eight

Lägg päronen med den platta sidan neråt i en ugnsäker form.
Balansera en after eight bit på varje päronhalva.
In i ugnen 5-7 minuter på 225 grader, chokladen skall bara smälta.
Servera med vispad grädde eller vaniljglass.


Nu bär det av till Gdansk! :D


Kommentarer
Postat av: ardiana

oh låter gott måste testa det nån dag

2010-07-15 @ 10:30:55
URL: http://ardiana.blogg.se/
Postat av: izabell

Hej har frågestund ställ gärna en eller mer frågor :) kram

2010-07-15 @ 18:21:01
URL: http://natthumor.devote.se
Postat av: nicke

har det bra där ;)

2010-08-11 @ 15:43:53
URL: http://karlskronanicke.blogg.se/
Postat av: Therese

Det är underbart gott med päronhalvor med after eight.. Måste nog göra det någon dag!! :)

2010-09-07 @ 14:42:22
URL: http://haksberg.blogg.se/
Postat av: Astrid

Grym design du har på din sida. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2011-05-07 @ 19:09:44
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggtoppen.se Matbloggstoppen
RSS 2.0