After Eight Päron
Mmm!! After Eight Päron var en het efterrätt på 70-talet.
Vi brukar göra den ibland när vi vi är sugna på nåt sött - snabbt.
Det tar max 10 minuter från att man börjar fixa efterrätten tills den är klar i ugnen!
4 personer
8 päronhalvor (konserverade)
8 st bitar after eight
Lägg päronen med den platta sidan neråt i en ugnsäker form.
Balansera en after eight bit på varje päronhalva.
In i ugnen 5-7 minuter på 225 grader, chokladen skall bara smälta.
Servera med vispad grädde eller vaniljglass.
Vi brukar göra den ibland när vi vi är sugna på nåt sött - snabbt.
Det tar max 10 minuter från att man börjar fixa efterrätten tills den är klar i ugnen!
4 personer
8 päronhalvor (konserverade)
8 st bitar after eight
Lägg päronen med den platta sidan neråt i en ugnsäker form.
Balansera en after eight bit på varje päronhalva.
In i ugnen 5-7 minuter på 225 grader, chokladen skall bara smälta.
Servera med vispad grädde eller vaniljglass.
Nu bär det av till Gdansk! :D
Kommentarer
Postat av: ardiana
oh låter gott måste testa det nån dag
Postat av: izabell
Hej har frågestund ställ gärna en eller mer frågor :) kram
Postat av: nicke
har det bra där ;)
Postat av: Therese
Det är underbart gott med päronhalvor med after eight.. Måste nog göra det någon dag!! :)
Postat av: Astrid
Grym design du har på din sida. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!
Trackback